ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κέρκυρα – Μαθήτρια περιγράφει τον τρόμο που βίωσε στο ΚΤΕΛ: «Έδειξε το όπλο στους μαθητές και τους απείλησε»

Η μητέρα της 15χρονης αναφέρει ότι το ζευγάρι που συνελήφθη είναι γνώριμο στο τμήμα αποτοξίνωσης του νοσοκομείου

Κέρκυρα – Μαθήτρια περιγράφει τον τρόμο που βίωσε στο ΚΤΕΛ: «Έδειξε το όπλο στους μαθητές και τους απείλησε»

Μαθήτρια περιγράφει τον τρόμο που έζησε το πρωί της Τρίτης (14.05.2024) μέσα στο ΚΤΕΛ στην Κέρκυρα, όταν ένας άντρας έβγαλε όπλο και απείλησε τους μαθητές και τους υπόλοιπους επιβάτες.

Η 15χρονη μαθήτρια, που βρισκόταν μέσα στο ΚΤΕΛ για να πάει στο σχολείο, μιλά σε ιστοσελίδα και αναφέρει ότι το σκηνικό άνευ προηγουμένου στην Κέρκυρα, συνέβη πιθανώς επειδή ο άντρας και η γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές, ενοχλήθηκαν από την φασαρία που έκαναν οι συμμαθητές της.

«Ήμουν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και πήγαινα στο σχολείο. Καθόμουν μόνη στη θέση με τα ακουστικά μου και άκουγα μουσική. Σε στάση, στο χωριό Χωροεπίσκοποι ανέβηκε ένα ζευγάρι που έχω ξαναδεί και φαίνεται ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα η γυναίκα φαινόταν σαν να ήταν έγκυος».

Όπως λέει η μαθήτρια «οι δυο τους έκατσαν ακριβώς από πίσω μου. Πιο πίσω κάθονταν άλλα παιδιά από το σχολείο μου που μίλαγαν, έλεγαν αστεία και γενικά έκαναν φασαρία. Μάλλον τους ενόχλησαν με τον θόρυβο που έκαναν και γύρισε πίσω ο άντρας και τους έδειξε όπλο και τους λέει “σταματήστε, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”».

Όταν έφτασαν στο σχολείο, οι μαθητές αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου. «Πήγαμε κατευθείαν και ενημερώσαμε το σχολείο μας και αργότερα μάθαμε ότι ο διευθυντής το προχώρησε».

Μάλιστα και η μητέρα της 15χρονης, που εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού, σημείωσε ότι το συλληφθέν ζευγάρι κάνει λόγο για γνώριμους στο τμήμα αποτοξίνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου το είπε η κόρη μου χθες το μεσημέρι. Τα παιδιά το είπαν στην διεύθυνση του σχολείου και πολύ σωστά έκανε ο διευθυντής που προχώρησε το θέμα. Δουλεύω στο νοσοκομείο που έχει και detox τμήμα και αυτοί όντως μπαίνουν και φεύγουν. Πρέπει να ήταν πολύ φοβιστικό αυτό που έζησαν τα παιδιά -15,16 ετών. Οι χρήστες είναι απρόβλεπτοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.