ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Νεκρός σε στέρνα βρέθηκε αγνοούμενος άντρας

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί

Κέρκυρα: Νεκρός σε στέρνα βρέθηκε αγνοούμενος άντρας

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των στενών συγγενών του 71χρονου, που το πρωί δήλωσαν την εξαφάνιση στην αστυνομία.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια αλλά δυστύχημα.

Τα ίχνη του άτυχου άντρα είχαν χαθεί μυστηριωδώς και οι δικοί του άνθρωποι αφού περίμεναν για λίγες ώρες, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Το απόγευμα ο 71χρονος άντρας τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία και οι διασώστες μετά την δήλωση εξαφάνισης που έκαναν συγγενείς του το πρωί, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, το άψυχο σώμα του αγνοούμενου βρέθηκε σε μια στερνά από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην περιοχή του Στρινίλα στο Βόρειο τμήμα του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες πήραν μέρος εκτός από τους άντρες της ΟΠΚΕ, η ομάδα ΔΙΑΣ ενώ συνέδραμε η πυροσβεστική αλλά και η Ειδική Μονάδα Διάσωσης με 6 μέλη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.