ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΚΕΘΕΑ: «Όχι» στην πρόταση του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές

Αντίθετοι στην ιδέα του προφυλακισμένου ηθοποιού

ΚΕΘΕΑ: «Όχι» στην πρόταση του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές

Ακόμα μια παράσταση θέλει να «ανεβάσει» ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στη φυλακή όπου βρίσκεται. Την πρώτη παράσταση την «ανέβασε» στις φυλακές της Τρίπολης, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, και ήταν η «Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς». Η απόφαση του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Τώρα, ο Δημήτρης Λιγνάδης επιθυμεί να «ανεβάσει» ακόμα μια παράσταση, αυτή τη φορά στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για τη διεξαγωγή της δίκης του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» ο Δημήτρης Λιγνάδης ζήτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να συγκροτήσει μία ομάδα με κρατούμενους από την πτέρυγα του ΚΕΘΕΑ προκειμένου να ανεβάσει παράσταση και να ενισχύσει το κέντρο απεξάρτησης.

Κατηγορηματικό «όχι» από το ΚΕΘΕΑ

Κατηγορηματικά αρνητικό είναι το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία του Δημήτρη Λιγνάδη να ενισχύσει οικονομικά τον οργανισμό. Η απάντηση του ΚΕΘΕΑ στην πρόταση του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού με στόχο την ενίσχυσή του είναι αρνητική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλει να ενισχύσει οικονομικά το ΚΕΘΕΑ ανεβάζοντας παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, το ΚΕΘΕΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται καμία τέτοιου είδους πρωτοβουλία και ούτε επιτρέπει την εκμετάλλευση του ονόματός του για τη δημιουργία εντυπώσεων στο πλαίσιο της εξελισσόμενης δίκης. Σημειώνεται δε πως καμία τέτοια “πρόθεση ενίσχυσης”, η οποία σε κάθε περίπτωση συγκρούεται με τις αρχές και τις αξίες του Οργανισμού, δεν έχει τεθεί υπόψη της Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ ή του υπευθύνου του προγράμματός του στις φυλακές» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.