ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιάτο: Έτοιμοι να προκαλέσουν επεισόδια ήταν ανήλικοι που πήγαν… αρματωμένοι στο γήπεδο

Οι δύο 17χρονοι υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν

Κιάτο: Έτοιμοι να προκαλέσουν επεισόδια ήταν ανήλικοι που πήγαν… αρματωμένοι στο γήπεδο

Δυο ανήλικοι Έλληνες είχαν σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Πέλοπας Κιάτου-Κόρινθος, καθώς προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο του Κιάτου… αρματωμένοι ως τα δόντια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους αστυνομικούς.

Οι δύο 17χρονοι προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όμως οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων που μετείχαν στα μέτρα αντιλήφθηκαν ότι κάτι έκρυβαν και τους σταμάτησαν για να τους κάνουν σωματική έρευνα. Έτσι, διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους δυο πυρσούς, τρία φυσίγγια, μια ναυτική φωτοβολίδα, ένα κλομπ και μια κουκούλα full face!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νεαροί χούλιγκαν συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και παράνομη οπλοκατοχή. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν τρεις από τους γονείς τους, ένας 51χρονος, ένας 54χρονος και μια 41χρονη, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.