ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Κηφισιά: Πριν τρεις μήνες είχε καταρρεύσει και η ψευδοροφή στο σχολείο όπου η πόρτα καταπλάκωσε 9χρονο

Τότε δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός

Κηφισιά: Πριν τρεις μήνες είχε καταρρεύσει και η ψευδοροφή στο σχολείο όπου η πόρτα καταπλάκωσε 9χρονο

Το 3ο δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά, όπου η πόρτα καταπλάκωσε 9χρονο μαθητή και τον οδήγησε στο νοσοκομείο με τραύματα στη σπονδυλική στήλη και αιμάτωμα στο κεφάλι είχε απασχολήσει ξανά πριν λίγο καιρό όταν είχε καταρρεύσει ψευδοροφή.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τετάρτης (22.05.24) το προηγούμενο συμβάν έλαβε χώρα πριν από μόλις τρεις μήνες.

Μιλώντας στην εκπομπή, πατέρας μαθητή που ήταν δίπλα στον 9χρονο τη στιγμή της πτώσης της καγκελόπορτας, ανέφερε πως τον «Φεβρουάριο είχε πέσει σοβάς, δίχως να υπάρξει τραυματισμός παιδιού».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο περιστατικό και στον τραυματισμό του ανήλικου, λέγοντας μεταξύ άλλων όσα του περιέγραψε για το περιστατικό το παιδί του.

«Εγώ ειδοποιήθηκα μισή ώρα μετά το συμβάν να πάω να πάρω τον γιο μου. Ήταν μαζί με τον 9χρονο, είδε με την άκρη του ματιού την καγκελόπορτα πάνω στην τσάντα του. Μιλάμε για ένα συμβάν σε δημοτικό, είμαι εξοργισμένος με το μετά, που προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. Είναι τραγικό, να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι».

Την ίδια ώρα, ο 9χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Χειρουργική Κλινική στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.