ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κιλκίς: Άνδρας «κυνηγός» μετάλλων μαχαίρωσε σκύλο που τον εμπόδιζε να κλέψει

Του επιβλήθηκε και το σχετικό διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε

Κιλκίς: Άνδρας «κυνηγός» μετάλλων μαχαίρωσε σκύλο που τον εμπόδιζε να κλέψει

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων, ο οποίος εισέβαλε στον περιφραγμένο χώρο μιας κτηνοτροφικής μονάδας σε περιοχή του Κιλκίς για να αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και δεν δίστασε να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο τον σκύλο που του επιτέθηκε.

Αν και πληγωμένο, το άτυχο ζώο κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή και ο δράστης μπήκε στο όχημά του για να διαφύγει.

Όμως, την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας που τον είχαν ταυτοποιήσει, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κακοποίηση ζώου συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε.

Έκλεψαν πανάκριβα οικοδομικά υλικά

Σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή σε περιοχή της Λευκάδας είχαν τρυπώσει άγνωστοι που έκλεψαν οικοδομικά υλικά αξίας 2.500 ευρώ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Απολλωνίων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Το κατάστημα μιας γυναίκας σε περιοχή της Πέλλας παραβίασαν τα ξημερώματα της περασμένης άγνωστοι που έκλεψαν Δευτέρας διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αλμωπίας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες και στην κατοχή του ενός βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.