ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κιλκίς: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες που χτύπησαν και λήστεψαν 30χρονη έγκυο

Διακινητής την χτύπησε, την λήστεψε και απέβαλλε...

Κιλκίς: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες που χτύπησαν και λήστεψαν 30χρονη έγκυο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν μετά την επίθεση σε 30χρονη εγκυμονούσα από τον Λίβανο, στο Κιλκίς.

Ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία τους, τούς έκριναν προσωρινά κρατούμενους, για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία με θύμα μια 30χρονη έγκυο από τον Λίβανο, με συνέπεια να χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε αγροτική περιοχή στο Μικρόδασος Κιλκίς, κοντά στα σύνορα της Ελλάδος με τα Σκόπια.

Διακινητής την χτύπησε, την λήστεψε και απέβαλλε…

Η άτυχη γυναίκα κινούνταν πεζή μαζί με τον 35χρονο σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους (3 έως 13 ετών), αλλά κι ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο.

Την πολυμελή οικογένεια φαίνεται ότι είχε αναλάβει να βοηθήσει τετραμελής συμμορία διακινητών για να κινηθεί μέσα από παράνομα περάσματα, με σκοπό να εξέλθει παράνομα από τη χώρα μας.

Ένας εκ των διακινητών -πρόκειται για 30χρονο Πακιστανό- επιτέθηκε στην εγκυμονούσα, χτυπώντας τη βίαια για να της αποσπάσει το ποσό των 2000 ευρώ που είχε πάνω της, ενώ επιτέθηκε και σ’ ένα από τα παιδιά της, όταν αυτό έσπευσε να προστατεύσει την μητέρα του. Όταν η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε διακοπεί η κύησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διακινητές τράπηκαν σε φυγή αλλά μετά από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη. Εκτός από τον 30χρονο πρόκειται για δύο συμπατριώτες του κι έναν άνδρα από τη Συρία (κατά περίπτωση 20 και 21 ετών). Ο πρώτος αντιμετώπιζε κατηγορίες συνδεόμενες με τη ληστεία και τη διακοπή κύησης καθώς επίσης για διευκόλυνση εξόδου από την ελληνική επικράτεια, πράξη για την οποία διώκονται οι τρεις συγκατηγορούμενοί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.