ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιλκίς: Χαρτογράφησαν λαϊκές αγορές για να ψωνίζουν με πλαστά 50ευρα

Είχαν βάλει στο στόχαστρο... 79 λαϊκές αγορές της Μακεδονίας

Κιλκίς: Χαρτογράφησαν λαϊκές αγορές για να ψωνίζουν με πλαστά 50ευρα

Είχαν φτιάξει μέχρι και χάρτη με τις ημέρες και τα σημεία όπου στήνονταν συνολικά… 79 λαϊκές αγορές σε διάφορες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας δυο παραχαράκτες, οι οποίοι έκαναν αγορές πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα περισσότερα με τον ίδιο σειριακό αριθμό!

Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας σε μια περιοχή του Κιλκίς, όπου νωρίτερα είχαν ψωνίσει προϊόντα μικρής αξίας από μια λαϊκή αγορά και ένα κατάστημα, χρησιμοποιώντας τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Εκτός από τα κίβδηλα χαρτονομίσματα, τα οποία παρέδωσαν οι έμποροι που εξαπατήθηκαν, στην κατοχή των παραχαρακτών βρέθηκαν άλλα 20 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 340 ευρώ από τα ρέστα, ενώ κατασχέθηκαν και τα προϊόντα που αγόρασαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις χειρόγραφες σημειώσεις με τις ημέρες λαϊκών αγορών που βρέθηκαν πάνω τους, διαπιστώθηκε ότι στις 28 Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου οι δράστες έκαναν αγορές με άλλα τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο Κιλκίς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.