ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινέζος καταζητούμενος της Ιντερπόλ συνελήφθη με πλαστά έγγραφα στο λιμάνι της Πάτρας

Είχε μαζί του πλαστά διεθνή διπλώματα οδήγησης και χρεωστικές κάρτες

Κινέζος καταζητούμενος της Ιντερπόλ συνελήφθη με πλαστά έγγραφα στο λιμάνι της Πάτρας

Συνελήφθη ένας 41χρονος Κινέζος για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, από άνδρες της Ασφάλεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, καθώς τον εντόπισαν με πλήθος πλαστά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες λίγο πριν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό μαζί με έναν 21χρονο ομοεθνή του.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τον οποίο έδειξε στους λιμενικούς ένα διαβατήριο που αποδείχθηκε πλαστό. Μετά την σύλληψή του, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστές διεθνείς άδειες ικανότητας οδήγησης και 12 πλαστές χρεωστικές κάρτες τραπεζών της Κίνας.

Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί από την Ιντερπόλ διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες που είχε διαπράξει στην Κορέα.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που κινεί την διαδικασία για την έκδοση του 41χρονου στη χώρα που τον αναζητά και άσκησε και στους δυο δίωξη για πλαστογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η «Πελοπόννησος», ο 41χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και είχε κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν εκδοθεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.