Λέγε-λέγε οι Βρετανοί στο τέλος θα πείσουν τους Ρώσους να τους ρίξουν πυρηνικά

Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε ναρκωτικά στα Ιωάννινα: Κτύπησε περιπολικό

Στο όχημα επέβαινε και ο 2,5 ετών γιος της!

Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε ναρκωτικά στα Ιωάννινα: Κτύπησε περιπολικό

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στα Ιωάννινα, όπου 23χρονη κτύπησε περιπολικό προκειμένου να ξεφύγει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ η 23χρονη οδηγός, η οποία είχε στο τζιπ που οδηγούσε τον μόλις 2,5 ετών γιο της, δεν δίστασε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς αλλά και να χτυπήσει περιπολικά για να διαφύγει.

Αφού ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο στη Βωβούσα Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε αυτό 118 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 215 κιλών!

Εκτός από την 23χρονη, αστυνομικοί από την τροχαία Φλώρινας εντόπισαν στους Φιλιππαίους Γρεβενών όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός του τζιπ της γυναίκας και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς που επέβαιναν σε αυτό.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη οδήγηση, έκθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επεισοδιακή καταδίωξη 23χρονης στα Ιωάννινα: Είχε 215 κιλά κάνναβης σε τζιπ στο οποίο ήταν ο 2,5 ετών γιος της, χτύπησε περιπολικά για να διαφύγει Επεισοδιακή καταδίωξη 23χρονης στα Ιωάννινα: Είχε 215 κιλά κάνναβης σε τζιπ στο οποίο ήταν ο 2,5 ετών γιος της, χτύπησε περιπολικά για να διαφύγει

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε χθες (15-12-2025) το μεσημέρι από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων σε περιοχή των Ιωαννίνων, αποτρέποντας την περαιτέρω διακίνηση και διάθεσή τους.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν μία αλλοδαπή γυναίκα και δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη οδήγηση, έκθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το πρωί σε περιοχή των Ιωαννίνων, επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης και στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, με οδηγό την αλλοδαπή, ενώ προπορευόταν αυτού άλλο αυτοκίνητο.

Η οδηγός, μη συμμορφούμενη σε σήματα στάσης των αστυνομικών και εκμεταλλευόμενη τις δυσχερείς καιρικές και οδικές συνθήκες αλλά και την προτεραιότητα των αστυνομικών να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα όλων, διέγραψε μία μεγάλη πορεία, περνώντας μέσα και από περιοχές του Νομού Γρεβενών, ώσπου τελικά να ακινητοποιηθεί στη Βωβούσα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Δίωξης & Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων. Μάλιστα, κατά τη διαδρομή της η οδηγός και στην προσπάθειά της να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο προσέκρουσε δύο φορές σκοπίμως σε υπηρεσιακά οχήματα προκαλώντας τους φθορές.

Εντός του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν έμφορτο με -118- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -215- κιλών, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν και ο -2,5- ετών γιος τής αλλοδαπής.

Εκτός από το αυτοκίνητο και την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, κατασχέθηκαν επίσης:

οι δύο πινακίδες κυκλοφορίας, ελληνικών αρχών, που έφερε το αυτοκίνητο, αφού διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε άλλο όχημα,
οι δύο πραγματικές πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλβανικών αρχών, που βρέθηκαν μέσα σε αυτό,
μεταλλικός τρίφτης κάνναβης,
πλαστικό κουτί με -2,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
-3- κινητά τηλέφωνα.

Ακόμα, μετά από κατάλληλη ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στις εμπλεκόμενες αστυνομικές υπηρεσίες, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών είχαν εντοπίσει νωρίτερα στους Φιλιππαίους Γρεβενών το όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί συνεργοί τής κατηγορούμενης, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητό τους μαζί με -510- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν.

Τα 3 συλληφθέντα άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.