ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κινηματογραφική καταδίωξη αλλοδαπών από το Κιλκίς μέχρι τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα

H καταδίωξη σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο με τους αλλοδαπούς προσέκρουσε σε άλλο ΙΧ

Κινηματογραφική καταδίωξη αλλοδαπών από το Κιλκίς μέχρι τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα

«Βγαλμένη» από ταινία έμοιαζε η καταδίωξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί και που ξεκίνησε από το Πολύκαστρο στο Κιλκίς και σταμάτησε στη Θεσσαλονίκη όταν το καταδιωκόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης η οποία τελείωσε απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παλαιού Σταθμού, ο οδηγός του ΙΧ φέρεται πως πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς εκτός και εντός Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από πέντε περιπολικά της Αστυνομίας αλλά και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να τον καταδιώκουν.

Όταν, όμως, το αυτοκίνητο με τους δύο αλλοδαπούς έφτασε στη δυτική πλευρά της πόλης, ώστε να κινηθούν προς το κέντρο της, συγκρούστηκε με άλλο όχημα επί της οδού Παλαιού Σταθμού, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν και να τους «περάσουν» χειροπέδες.

Φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο ολοκληρώθηκε η καταδίωξη

katadioxi-thessalonikis
katadioxi-thessalonikis1
katadioxi-thessalonikis2

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο άνδρες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία ενώ, ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Να σημειωθεί ότι το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες είχε πινακίδες Βουλγαρίας και ήταν κλεμμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.