ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών από το Παλιό Φάληρο στο Μενίδι

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών από το Παλιό Φάληρο στο Μενίδι

Είχαν τους κλεμμένους καταλύτες με τα πολύτιμα μέταλλα μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι δυο κακοποιοί έτρεχαν σαν δαιμονισμένοι από τη Βούλα μέχρι το Μενίδι για να ξεφύγουν από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που τους κυνηγούσαν και τελικά τα κατάφεραν, αλλά για.. λίγο.

Η περιπετειώδης καταδίωξη ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν κάτοικος της Βούλας είδε τους νεαρούς να προσπαθούν να κλέψουν έναν καταλύτη και ειδοποίησε την αστυνομία. Περιπολικά που πήγαν στην περιοχή έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν το αυτοκίνητο στο Παλιό Φάληρο.

Μέσω της λεωφόρου Κηφισού οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν και να κατευθυνθούν προς το Μενίδι όπου θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο.

Τελικά, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και «εντός του επιχειρησιακού οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις καταλύτες και εργαλείο κοπής (σέγα) που χρησιμοποιούσαν κατά τις εγκληματικές τους πράξεις».

Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών-αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα σε Κηφισιά, Νέα Φιλαδέλφεια και Βούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ «οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και σύλληψη των αγνώστων μελών της εγκληματικής ομάδας, καθώς και για την αποκάλυψη του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δράσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.