ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Η 13χρονη έβρισε την τραυματισμένη αστυνομικό τη στιγμή της σύλληψης

Η 13χρονη πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας της και τα έδωσε στον 16χρονο φίλο της...

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Η 13χρονη έβρισε την τραυματισμένη αστυνομικό τη στιγμή της σύλληψης

Θρασύτατη φαίνεται πως ήταν η 13χρονη που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης μαζί με τους δύο φίλους τους έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν, έπειτα από την τρελή καταδίωξη, να σταματήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις ανήλικοι Ρομά, επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr

Η 13χρονη ήταν ιδιαιτέρως αντιδραστική και μάλιστα δεν δίστασε να στραφεί με ύβρεις κατά της αστυνομικού, που είχε τραυματιστεί, όταν το καταδιωκόμενο όχημα εμβόλισε τη μοτοσικλέτα της.

Το χρονικό της κινηματογραφικής καταδίωξης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν η 13χρονη πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας της και τα έδωσε στον 16χρονο φίλο της. Μαζί με έναν ακόμη φίλο τους, ηλικίας 15 ετών, αποφάσισαν να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τον ρόλο του οδηγού ανέλαβε ο 16χρονος.

Όταν η μητέρα της 13χρονης αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στο σημείο που το είχε σταθμεύσει, έσπευσε να το δηλώσει στην Αστυνομία. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ζήτησε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν να αναζητήσουν το συγκεκριμένο όχημα.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το όχημα. Ζήτησαν από τον οδηγό να το σταθμεύσει. Ο 16χρονος οδηγός, όχι μόνο δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να τους καταδιώκουν για σχεδόν 20 λεπτά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, εκτός του ότι ο ανήλικος παραβίασε αρκετές φορές τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν δίστασε να χτυπήσει μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίζοντας μια αστυνομικό της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα στην περιοχή του Ελληνικού Κολλεγίου στη Θέρμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι τρεις ανήλικοι που επέβαιναν στο όχημα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς. Θεωρείται πιθανό να αποδοθούν κατηγορίες και στους γονείς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.