Κάντε τον Σταυρό σας να πάει καλύτερα ο τουρισμός απ'ότι πέρσι. Αλλιώς...

Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»

Το εν λόγω εργοστάσιο λειτουργεί με άλλο όνομα και παράγει «υγιεινά σνακ και μπισκότα»

Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»

Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» Κωνσταντίνου Τζωρτζιώτη, που βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας.

Το εν λόγω εργοστάσιο λειτουργεί με άλλο όνομα και παράγει «υγιεινά σνακ και μπισκότα» με την επωνυμία «vitafree», ενώ σημειώνεται πως ο συνολικά ο κ. Τζιωρτζιώτης διαθέτει τρία εργοστάσια.

Το μεγαλύτερο είναι της «Βιολάντα», όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη με πέντε νεκρές εργαζόμενες.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η εταιρεία Vitafree, ιδιοκτησίας του Κ. Τζωρτζιώτη, ανακοίνωσε ότι από σήμερα (16.2.26) το εργοστάσιο «δεν θα λειτουργήσει προσωρινά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εξωτερικές τεχνικές εργασίες. Η επαναλειτουργία θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση των εργασιών».

Το εργοστάσιο της «Vitafree» ιδρύθηκε το 2016, ενώ υπάρχει ακόμα ένα εργοστάσιο στο Μακρυχώρι Λάρισας το οποίο διαφημίζεται ως «το μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα».

Σημειώνεται πως το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Τζωρτζιώτης συνελήφθη ξανά, καθώς αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο και πλέον κατηγορείται για κακουργήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.