ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνάκι: Διάρρηξη σε διαμέρισμα στην οδό Μαρασλή – 550.000 ευρώ η λεία των δραστών σε χρήματα και κοσμήματα

Kλήθηκαν στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών

Κολωνάκι: Διάρρηξη σε διαμέρισμα στην οδό Μαρασλή – 550.000 ευρώ η λεία των δραστών σε χρήματα και κοσμήματα

Διάρρηξη διαμερίσματος στην οδό Μαρασλή στο Κολωνάκι με την λεία των δραστών, σύμφωνα με το θύμα να φτάνει τις 500.000 ευρώ σε κοσμήματα και 50.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι δράστες σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ηλικίας 74 ετών, μπήκαν στο διαμέρισμα 4ου ορόφου σε απροσδιόριστο χρόνο και κατάφεραν να εντοπίσουν χρηματοκιβώτιο, που ήταν πακτωμένο σε ντουλάπι και να το αφαιρέσουν.

Kλήθηκαν στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών που συνέλεξαν γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, με την έρευνα να περνάει στα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της ασφάλειας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαπίστωση της διάρρηξης έγινε στο πρωί της Παρασκευής, 18 Μαρτίου, όταν έγινε αντιληπτή η παραβίαση στην είσοδο του διαμερίσματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.