Κολωνός: Αστυνομικές πηγές διαψεύδουν τη μητέρα της 12χρονης

Οι αστυνομικές έρευνες διευρύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις

Κολωνός: Αστυνομικές πηγές διαψεύδουν τη μητέρα της 12χρονης

Τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι η αστυνομία της είχε πει να έχει επικοινωνία με τον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστροπό νεοδημοκράτη Ηλία Μίχο και να του ζητά χρήματα, ακριβώς για να βρίσκονται σε επαφή έρχεται να διαψεύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με «διαρροές» του τμήματος Ανηλίκων, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.