ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κολωνός: «Αθώα» η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ο δικηγόρος της – Πώς εξηγεί όσα έχουν έρθει «στο φως»

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες & επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση

Κολωνός: «Αθώα» η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ο δικηγόρος της – Πώς εξηγεί όσα έχουν έρθει «στο φως»

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είναι αθώα και δεν έχει καμία ανάμειξη στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος του κοριτσιού, υποστήριξε ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης, η οποία βρίσκεται μεταξύ των κατηγορούμενων, σημείωσε ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι «απ’ όλη τη δικογραφία δεν υπάρχει τίποτα που να αναφέρεται στη μητέρα», προσθέτοντας ότι η 12χρονη δεν κατηγορεί πουθενά τη μητέρα της.

«Στις καταθέσεις της η 12χρονη αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 37χρονης.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να αντιληφθεί η θεία της 12χρονης τον εφιάλτη που βίωνε το κοριτσάκι, ενώ η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, παρά και το γεγονός ότι είδε την κόρη της να χρησιμοποιεί νέο κινητό τηλέφωνο.

«Και η θεία έβλεπε το ακριβό κινητό, που το παιδί έχει δώσει εξήγηση γι’ αυτό. Η θεία κατάφερε και απέσπασε το κινητό της μικρής, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο. Με το που μπήκε στα μηνύματα έπεσε κατευθείαν σε αυτά. Η μητέρα δεν το είχε δει. Επειδή το ακούω από πολλούς, πράγματι μου κάνει εντύπωση σαν γονιός, ότι μία μητέρα που έπρεπε να είναι δίπλα στο παιδί της, πώς είναι δυνατόν να μην πάρει είδηση τι συμβαίνει; Η μητέρα δεν κατηγορείται για το πώς είναι σαν μητέρα, αυτό είναι άλλο θέμα από το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας», τόνισε ο Α.Λύτρας.

Ακόμα, ο γνωστός δικηγόρος υποστήριξε ότι για να σταθεί το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, για το οποίο κατηγορείται η 37χρονη, θα πρέπει να υπάρχουν καταθέσεις και στοιχεία εναντίον της. Παράλληλα, τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο.

Αναφερόμενος στα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε το λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.