ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κολωνός: Αυτά είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της μητέρας της 12χρονης

«Μίλησε» το Wi-Fi του σπιτιού της

Κολωνός: Αυτά είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της μητέρας της 12χρονης

Αδιάσειστα φαίνεται πως είναι τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, με την ίδια ωστόσο να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του μικρού κοριτσιού.

Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχοντας πάρει προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία της, ωστόσο τα στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δεν αφήνουν περιθώρια ως προς την εμπλοκή της στην αποτρόπαια υπόθεση.

Συγκεκριμένα υπάρχουν ροές χρημάτων από την 12χρονη (20 με 30 ευρώ) αλλά και από τρία τέσσερα άγνωστα πρόσωπα (ενδέχεται να είναι «πελάτες») προς το λογαριασμό της μητέρας. Η 37χρονη έχει ισχυριστεί πως η ανήλικη είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN της και έτσι κατατέθηκαν τα ποσά.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως το κοινωνικό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στο όνομα της 12χρονης είναι συνδεδεμένο με το Wi-Fi της κατοικίας της. Η ανήλικη έχει ισχυριστεί πως έμπαινε και η ίδια στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να αποδεικνύει στους «πελάτες» πως είναι πράγματι γυναίκα πίσω από το προφίλ.

Αυτή η σύνδεσή είναι το νέο στοιχείο που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση της μητέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.