ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός – Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Η εισαγγελική πρόταση είναι προκλητική και επικίνδυνη»

«Έρχεται τώρα από το πουθενά μία πρόταση εισαγγελέως, η οποία απορρίπτει όλους τους ειδικούς»

Κολωνός – Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Η εισαγγελική πρόταση είναι προκλητική και επικίνδυνη»

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για «προκλητική πρόταση της εισαγγελέως», η οποία πρότεινε αθώωση του Ηλία Μίχου λόγω αμφιβολιών για βιασμό, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Παράλληλα, πρότεινε ενοχή της μητέρας του κοριτσιού για διακεκριμένη μαστροπεία, διακεκριμένη πορνογραφία και εκβίαση.

«Δεν αντέχει της λογικής, η πρόταση της εισαγγελέως. Αυτό το παιδάκι έχει δώσει τόσες καταθέσεις, η ειδική παιδοψυχίατρος που το έλεγχε τα προηγούμενα δύο χρόνια έδωσε βεβαίωση ότι το παιδί λέει την αλήθεια σε όλα και έρχεται τώρα από το πουθενά μία πρόταση εισαγγελέως, η οποία απορρίπτει όλους τους ειδικούς.

Το παιδί είπε ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος τη μεταχειρίστηκε με βία. Της έδειξε όπλα, την απείλησε για τη ζωή της.

Όσον αφορά τη μαστροπεία, υπάρχει μήνυμα του βασικού κατηγορούμενου που λέει στην ανήλικη: “Φέρε τα μισά λεφτά” και βγήκη η εισαγγελέας και είπε πάνω σε αυτό ότι είναι “αστείο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση της εισαγγελέως είναι επικίνδυνη. Προφανώς και είναι άδικη για τη μητέρα», σημείωσε επιπλέον ο κ. Λύτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.