ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός – Γιαγιά 12χρονης: «Η σύζυγος του 53χρονου μάς έδινε 10.000 ευρώ για να ξεχαστούν οι βιασμοί»

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει»

Κολωνός – Γιαγιά 12χρονης: «Η σύζυγος του 53χρονου μάς έδινε 10.000 ευρώ για να ξεχαστούν οι βιασμοί»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από τον βιαστή και μαστροπό 53χρονο που εξανάγκαζε στην πορνεία 12χρονο κορίτσι.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η γιαγιά του άτυχου παιδιού αποκάλυψε ότι η σύζυγος του 53χρπμπθ έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, “θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς”, και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει “θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της 12χρονης.

Όπως τόνισε η ίδια, η κόρη της απάντησε ότι δε θέλει τα χρήματα που της πρόσφερε και η σύζυγος του 53χρονου έφυγε.

Την ίδια ώρα η έρευνα των αρχών έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, με στόχο την ταυτοποίηση των «πελατών» του 53χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.