Κολωνός: «Η 12χρονη μου ζητούσε να την υιοθετήσω» αποκαλύπτει ο θείος του κοριτσιού

Όσα ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό για την οικογένεια του κοριτσιού

Κολωνός: «Η 12χρονη μου ζητούσε να την υιοθετήσω» αποκαλύπτει ο θείος του κοριτσιού

Συνεχείς είναι οι πληροφορίες που έρχονται «στο φως» σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.

Νωρίτερα, ο θείος της 12χρονης, πρώτος ξάδελφος του πατέρα της, αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ότι το κοριτσάκι σε ηλικία εννέα ετών τού είχε ζητήσει να την υιοθετήσει μετά από ένα τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και τη συνομήλικη ξαδέλφη της.

«Μακάρι, δηλαδή αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό, χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) “Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;” της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…», τόνισε ακόμη.

Μάλιστα ο συγγενής της 12χρονης υποστηρίζει πως «όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε “μήπως έχεις κανένα γκόμενο;”. Απλά φαινόταν ότι είχε μια “Α” ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο».

Σύμφωνα με τον ίδιο «έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης, ο άνδρας έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Όπως είπε παρενέβη μαζί με ένα ξάδελφό του από το Αγρίνιο τη στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης είχε προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο, ενώ υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του. Ακόμη υπογράμμισε ότι η μητέρα πήγε να μείνει στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελε να υιοθετήσει κανονικά ένα άλλο αδελφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βίντεο κλήση πίσω και είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό». Όπως είπε επικοινώνησε με τους γονείς και τους είπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά. Η αντίδρασή των γονέων ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ακολούθως αποκάλυψε ότι «πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς», ενώ δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να κάνει ότι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη μητέρα που παντρεύτηκε πριν καν ενηλικιωθεί, απέκτησε συνολικά 8 παιδιά. Η εξάρτηση του 40χρονου συζύγου από τα ναρκωτικά όμως δεν του επέτρεπε να εργαστεί με την 10μελη οικογένεια να βιοπορίζεται από επιδόματα αλλά και από τα χρήματα που έδιναν συγγενείς.

Η γιαγιά της 12χρονης ήταν από τους πρώτους που κινητοποιήθηκαν για να αποκαλυφθούν οι στιγμές φρίκης που βίωνε η εγγονή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.