ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: Μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ ο 53χρονος βιαστής – Πατέρας 3 κοριτσιών ο 42χρονος που συνελήφθη μαζί του

Υπάρχουν φόβοι για επίθεση από άλλους κρατουμένους

Κολωνός: Μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ ο 53χρονος βιαστής – Πατέρας 3 κοριτσιών ο 42χρονος που συνελήφθη μαζί του

Μόνος του σε κελί, στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατείται ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός από τα Σεπόλια, ο οποίος αύριο θα απολογηθεί για τη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, καθώς οι Αρχές φοβούνται πιθανές επιθέσεις από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ο 53χρονος δεν έχει δεχτεί επίσκεψη από κανέναν, δεν έχει εκφράσει κάποιο αίτημα και δεν έχει δικηγόρο να τον εκπροσωπεί, καθώς εκείνος που τον είχε αναλάβει, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Πλέον, εναπόκειται στην πολιτεία να ορίσει συνήγορο για την υπεράσπισή του στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα η έρευνα των αρχών έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, με στόχο την ταυτοποίηση των «πελατών» του 53χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στα 213 άτομα φέρονται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο και να είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το κοριτσάκι, το οποίο μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το κακοποίησαν σεξουαλικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 16 άνδρες οι οποίοι επικοινώνησαν με τον 53χρονο μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο, αλλά και από το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να κακοποιήσουν σεξουαλικά την ανήλικη. Οι άνδρες αυτοί φέρεται να πλήρωσαν από 50 έως 70 ευρώ για να βιάσουν το κοριτσάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι ο 42χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση, είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και υπάλληλος μεταφορικής εταιρίας στα δυτικά προάστια της Αττικής. Μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη του είναι 12 ετών, ακριβώς στην ίδια ηλικία που βρίσκεται και το παιδί που κακοποιούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.