ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κολωνός: Πληροφορίες για σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Κολωνός: Πληροφορίες για σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος κομματάρχης της ΝΔ, Ηλίας Μίχος, στα Σεπόλια.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, επικαλούμενος πληροφορίες από ανώτατο υπηρεσιακό παράγοντα, αναμένεται η έκδοση εντάλματος πρώτα προσαγωγής και πιθανώς σύλληψης ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης.

Ήδη, από χθες υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις και λόγω της ύπαρξης εμβασμάτων από τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το απόγευμα θα καταθέσει εκ νέου το παιδί σε μια συμπληρωματική κατάθεση σε σχέση με το αν ο 53χρονος το εξέδιδε σε οίκους ανοχής, όπως έχει ήδη καταγγελθεί, ενώ θα επιδειχθούν φωτογραφίες στο 12χρονο κορίτσι από δύο με τρία ακόμα άτομα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για τους βιασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος είναι επίσης μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό ενώ έχουν αναγνωριστεί άλλα 3 άτομα που επίσης ανήκουν στην τοπική οργάνωση. Δηλαδή πρόκειται για εγκληματική οργάνωση βιαστών της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.