Κολωνός: Ποινική δίωξη στον «Μιχάλη» για τον βιασμό της 12χρονης

Αν ο 57χρονος «Μιχάλης» δεν εμφανιστεί στην ανακρίτρια, θα εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Κολωνός: Ποινική δίωξη στον «Μιχάλη» για τον βιασμό της 12χρονης

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος του «Μιχάλη» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Tlive», ο 57χρονος, ο οποίος συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσα από τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει στα social media, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και κλήθηκε να απολογηθεί στην τακτική ανακρίτρια στις 22 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κλήση δεν έχει πάει στο σπίτι του, στα δυτικά προάστια, αλλά σε ένα νησί, όπου διέμενε μέχρι και το 2021.

Στην περίπτωση που ο 57χρονος «Μιχάλης» δεν εμφανιστεί στην ανακρίτρια, θα εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η 12χρονη φέρεται να έδωσε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην τέταρτη κατάθεση της. Το κορίτσι αναγνώρισε άνδρες που είχαν πληρώσει 70 ευρώ για να τη βιάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο Μίχος της έλεγε να ζητάει 70 ευρώ από τους άνδρες που συνομιλούσε και αν εκείνοι αρνούνταν να τους ζητούσε 50 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.