ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Κολωνός: Πώς οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία

Τα ευρήματα στη δικογραφία οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για την 37χρονη

Κολωνός: Πώς οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, καθώς λίγο νωρίτερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο βίαζε η ομάδα υπό τον 53χρονο κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, οι δύο βιαστές της 12χρονης και μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό, έχουν προφυλακιστεί.

Λίγο νωρίτερα η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της μητέρας της 12χρονης, της 37χρονης Χ.Β., με βασική κατηγορία τη διακεκριμένη μαστροπεία.

Η 33η ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδιδόταν με τη συμβολή της μητέρας του.

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης

Λίγο πριν την 17:00 η γυναίκα οδηγήθηκε από το σπίτι της, με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, κάτι που σημαίνει πως συμμετείχε στην εκπόρνευση της κόρης της.

Μάλιστα, μαζί της πήρε και τα τρία από τα οκτώ παιδιά της γιατί δεν είχε πού να τα αφήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της από ιατροδικαστές και παιδοψυχολόγους, ενώ αναμένεται και να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η Εισαγγελέας θα δώσει παραγγελία για το πού θα φιλοξενηθούν – πιθανότατα στο ανηλίκων, εκτός εάν έρθει κάποιος συγγενής να τα παραλάβει.

Αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα στο σπίτι της οικογένειας ενώ η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση.

Τα ευρήματα που «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της:

– Πρώτον έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή sms με τον συλληφθέντα 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Δεύτερον, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δε δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.