ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: Στην ανακρίτρια αυτή την ώρα οι πέντε νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Η 12χρονη είχε αναγνωρίσει τους συλλεφθέντες

Κολωνός: Στην ανακρίτρια αυτή την ώρα οι πέντε νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Στην Ευελπίδων βρίσκονται αυτή την ώρα οι 5 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για 5 άνδρες, τρεις Έλληνες και δύο Πακιστανούς. Μεταξύ των Ελλήνων είναι και ένας δερματολόγος, πολύτεκνος πατέρας, (πέντε παιδιών) ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης με έναντι αμοιβής.

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος».

Πελάτες αλλά και άνθρωποι από τη γειτονιά που διατηρούσε το ιατρείο του ο 65χρονος δερματολόγος δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας άνθρωπος που παρουσιαζόταν ως επιστήμονας, οικογενειάρχης, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο 12χρονο κορίτσι.

Η 12χρονη είχε αναγνωρίσει τους συλλεφθέντες

«Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης», δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις πέντε συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς και τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ένας 65χρονος γιατρός, η δικηγόρος είπε ότι «στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.