ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός: «Στο φως» νέες φρικιαστικές συνομιλίες του παιδιοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου

Ο 53χρονος ζητούσε φορτικά από τη 12χρονη να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες, ενώ της έλεγε ότι την αγαπά

Κολωνός: «Στο φως» νέες φρικιαστικές συνομιλίες του παιδιοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου

«Στο φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες συνομιλίες του προφυλακισμένου 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, ο οποίος είναι και ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο Ηλίας Μίχος τη μία προσέγγιζε ευγενικά το 12χρονο παιδί ώστε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ την άλλη γινόταν εριστικός και σκληρός μαζί της.

Οι συνομιλίες του 53χρονου παιδοβιαστή, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Γρεβενών, με τη 12χρονη, σοκάρουν.

Ο Ηλίας Μίχος ζητούσε από τη 12χρονη να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες, φορτικά, και της υποσχόταν βόλτες, φαγητό, ενώ της έλεγε ότι την αγαπά και ότι είναι δίπλα της.

53χρονος: Έλα μαγαζί να πάρω παραγγελία και να φάμε.

12χρονη: Οκ

53χρονος: 10 παρά θα κλείσω. Θα πάμε ωραία βόλτα και θα περάσουμε όμορφα. Αν και δε με αγαπάς τώρα. Κι εγώ είμαι δίπλα σου.

Την ίδια στιγμή, η μαρτυρία γείτονα του 53χρονου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί, αποκαλύπτει την απόλυτα σκοτεινή του πλευρά.

«Εγώ ξέρω ότι η 12χρονη δούλευε υπάλληλος εδώ πέρα και τακτοποιούσε τα ράφια, δεν έκανε σωστά δουλειά και της είπε “σκάσε και δούλευε”, γιατί μίλαγε μαζί μου το μικρό και αυτός εκνευρίστηκε που δε γινόταν η δουλειά» ανέφερε.

«Ψάρευε» και σε κλειστό κύκλο

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 53χρονος δε δίστασε να προσεγγίσει ακόμα και πρόσωπα από τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο της 12χρονης που γνώριζε ότι βοηθούσαν οικονομικά.

«Επειδή ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα, να κανονίσουμε συνάντηση για να λάβει την απάντηση “τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις”», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η 12χρονη.

Παράλληλα, κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ο Ηλίας Μίχος προσποιούταν πως είναι το ανήλικο κορίτσι και δήλωνε 16 – 17 ετών.

«Πελάτης»: Πώς είσαι;

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Έχεις αμάξι; Θες να κάνουμε σεξ μέσα στο αμάξι και να μου δώσεις ένα δωράκι;

Ο βασικός κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση, προκλητικά, ακόμα και μετά την προφυλάκιση του, συνεχίζει να υποστηρίζει πως δε βίασε, ούτε κακοποίησε και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το 12χρονο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.