ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κολωνός: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα αδέλφια της 12χρονης – «Δέχονται την απαραίτητη φροντίδα»

«Τα έξι ανήλικα δέχονται την απαραίτητη φροντίδα γιατρών & κοινωνικών λειτουργών»

Κολωνός: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα αδέλφια της 12χρονης – «Δέχονται την απαραίτητη φροντίδα»

Στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τα αδέλφια της 12χρονης δέχονται την απαραίτητη φροντίδα γιατρών και κοινωνικών λειτουργών και είναι διαθέσιμα για ανάκριση. 

«Μιλάμε για τα έξι ανήλικα, όλα τα ανήλικα δέχονται την απαραίτητη φροντίδα γιατρών και κοινωνικών λειτουργών», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Δε χρειάζεται να ξέρει κανένας που είναι σε ποιο σπίτι είναι. Το μόνο που ξέρω που είναι σημαντικό είναι ότι είναι κοντά σε χώρους που είναι το νοσοκομείο και διαθέσιμα για την ανάκριση με διαφύλαξη, καθώς επίσης και όταν η προανάκριση τελειώσει, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” από το υπουργείο Υγείας με το Θεραπευτικό Κέντρο Ημέρας να προσφέρουμε πλέον τις θεραπευτικές υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά, γιατί θα έχουν θέματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά, καθώς επίσης πρέπει να πω ότι η 17χρονη που είναι ένα μεγάλο κορίτσι, θα πρέπει και αυτή να προχωρήσει τη ζωή της και στην ενήλικη ζωή. Γιατί όταν ενηλικιωθεί κάποιος στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, κάποιο παιδί δεν παραμένει στα αζήτητα, συνεχίζει να στηρίζεται για να κρατηθεί στα πόδια του», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Χθες το βράδυ πήραμε τα παιδιά και φυσικά δεν κάθεσαι να μιλήσεις για τέτοια θέματα. Και φυσικά όλα τα παιδιά τα οποία έρχονται σε εμάς 27 χρόνια που ξέρουμε τον εαυτό μας και σε αυτήν τη διαδικασία όλα τα παιδιά έχουν τις αγωνίες, πού θα πάμε, τι θα κάνουμε; Φύγαμε από ένα χώρο, πήγαμε σε ένα άλλο χώρο. Αυτά λοιπόν υπάρχουν έτσι και αλλιώς όλα τα παιδιά. Αυτό που μένει σε εμάς να καταλάβουμε ότι θέλουμε το καλό τους, ότι αν δεν ήταν το “Χαμόγελο του Παιδιού” και ο μικρός Ανδρέας που πριν από 27 χρόνια ίδρυσε αυτό το χαμόγελο, σήμερα θα ήταν διασκορπισμένα στη μία άκρη στα σύνορα κλπ.», ανέφερε ακόμα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.