ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κολωνός: Συνελήφθη 54χρονος που πωλούσε παράνομα ελαιόλαδο κοντά σε λαϊκή αγορά

Κατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου και 60 κιλά ξηρών καρπών

Κολωνός: Συνελήφθη 54χρονος που πωλούσε παράνομα ελαιόλαδο κοντά σε λαϊκή αγορά

Αστυνομικοί, συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής (19/11), ένα 54χρονο στον Κολωνό ο οποίος πωλούσε παράνομα ελαιόλαδο κοντά σε λαϊκή αγορά, χωρίς να έχει νόμιμη άδεια πώλησης και τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς.

Ο 54χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του, κοντά στη λαϊκή αγορά και περίμενε τους υποψήφιους αγοραστές. Όταν του έγινε έλεγχος από τις Αρχές κατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου και 60 κιλά ξηρών καρπών.

Στη συνέχεια ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την εμπορία τροφίμων και την ασφάλεια της υγείας από την κατανάλωση αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ ενώ οι ποσότητες του ελαιολάδου στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο προς εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.