ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: «Το παιδί είναι δασκαλεμένο» λέει ο παιδοβιαστής κομματάρχης της ΝΔ Η.Μίχος μετά την κατάθεση της 12χρονης

Αρνείται ότι πήγαινε τη 12χρονη σε οίκο ανοχής

Κολωνός: «Το παιδί είναι δασκαλεμένο» λέει ο παιδοβιαστής κομματάρχης της ΝΔ Η.Μίχος μετά την κατάθεση της 12χρονης

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά «στο φως» για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, από τον παιδοβιαστή και μαστροπό κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε την αποκάλυψη που έγινε ότι ο ίδιος πήγαινε το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής για να συνευρεθεί με «πελάτες», είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ούτε και με τις εφαρμογές που έκλειναν τα ραντεβού στα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την προφυλάκισή του, ισχυρίζεται για την 12χρονη πως «Ό,τι κάναμε, ήταν με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Η.Μίχος αφήνει να διαρρέει πως «το παιδί είναι δασκαλεμένο», θέλοντας έτσι να αντικρούσει τα όσα κατέθεσε η 12χρονη στην ψυχολόγο.

Σε ό,τι αφορά στις πρώτες του ώρες στις φυλακές των Γρεβενών, ο Η.Μίχος φέρεται να λειτουργεί σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ κάνει δύο συγκεκριμένα τηλεφωνήματα την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.