ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κολωνός: «Χαρούμενη η 12χρονη για την αθώωση της μητέρας της» αποκάλυψε η δικηγόρος της

«Θέλει να τη δει, να την αγκαλιάσει που της το έχουν στερήσει για 18 μήνες»

Κολωνός: «Χαρούμενη η 12χρονη για την αθώωση της μητέρας της» αποκάλυψε η δικηγόρος της

Η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε για την αθώωση της μητέρας της ανήλικης, που η υπόθεσή της συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Το τεκμήριο αθωότητας δεν ισχύει για τον κατηγορούμενο, γιατί ήδη υπάρχει μία καταδικαστική απόφαση σε βάρος του», ανέφερε η κυρία Ταραχοπούλου σ τηλεοπτικό σταθμό.

Σχετικά με την αθώωση της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου υποστήριξε ότι «η μητέρα περίμενε αυτή την απόφαση, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι είναι αθώα. Πιστεύει στην αθωότητά της, το φώναζε από την πρώτη στιγμή».

Ερωτηθείσα για την επικοινωνία που είχε με τη 12χρονη, η κ. Ταραχοπούλου απάντησε ότι «είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει να δει τη μαμά της. Θέλει να τη δει, να την αγκαλιάσει που της το έχουν στερήσει για 18 μήνες».

«Είναι δυνατό παιδί, πρέπει να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή της. Είναι πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η 12χρονη και ο αδελφός της βρίσκονται με τη θεία τους, ενώ τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της οικογένειας είναι με τη γιαγιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.