ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: Χημικό ευνουχισμό των παιδόφιλων προτείνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ο ταξίαρχος ε.α. μίλησε για την υπόθεση του 53χρονου από τον Κολωνό

Κολωνός: Χημικό ευνουχισμό των παιδόφιλων προτείνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και τον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστροπό, Ηλία Μίχο, αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για «κύκλωμα», ενώ πρότεινε και χημικό ευνουχισμό στους παιδόφιλους.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός, πολύ φοβάμαι ότι υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Η αστυνομία έχει πολλή δουλειά. Αυτό το έγκλημα όπως εξελίσσεται θα τραβήξει πολύ καιρό. Εύχομαι να βρεθεί άκρη και να δοθούν απαντήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα χάσουν πολλοί των ύπνο τους. Γιατί ο κύριος αυτός φωτογραφιζόταν με άτομα υψηλού status – δε λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδόφιλοι – ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους», συνέχισε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μήπως ήρθε η ώρα οι παιδόφιλοι – αφού είδαμε ότι δε θεραπεύονται – να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο χημικό μέσο; Ακραίο; Ας το δουν οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.