ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κομοτηνή: 37χρονος Ρομά μαχαίρωσε την 22χρονη σύζυγό του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στον θώρακα

Κομοτηνή: 37χρονος Ρομά μαχαίρωσε την 22χρονη σύζυγό του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής 22χρονη Ρομά από τον Ήφαιστο Κομοτηνής, καθώς δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στον θώρακα, χθες το βράδυ, από τον 37χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα τραυματισμένη βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια όσο είχε ακόμα δυνάμεις. Το ΕΚΑΒ την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.