ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κομοτηνή: Ο 41χρονος Γεωργιανός είχε δεχθεί επίθεση και πριν από έξι μήνες

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κομοτηνή: Ο 41χρονος Γεωργιανός είχε δεχθεί επίθεση και πριν από έξι μήνες

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής νοσηλεύεται, βαριά τραυματισμένος, άνδρας 41 ετών, ο οποίος δέχτηκε πάνω από δέκα πυροβολισμούς από άγνωστο ή άγνωστους δράστες, χθες το βράδυ, στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος που κινούνταν με το όχημά του στο κέντρο της πόλης σταμάτησε για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς, με έξι τουλάχιστον σφαίρες να τον βρίσκουν σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άντρας φέρεται να έχει καταγωγή από τη Γεωργία και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε δεχθεί επίθεση με όπλο και πριν από έξι μήνες και είχε πάλι τραυματιστεί. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.