ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Ξεφούσκωσαν» οι μύθοι και οι συκοφαντίες για τον παλαιοχριστιανό Μάνο Καλαϊτζιδάκη: Αφέθηκε ελεύθερος!

Τι ανέφερε στις κάμερες

«Ξεφούσκωσαν» οι μύθοι και οι συκοφαντίες για τον παλαιοχριστιανό Μάνο Καλαϊτζιδάκη: Αφέθηκε ελεύθερος!

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζει σε καλύβα στην ορεινή Κορινθία, αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία μέχρι τη νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

Όπως είπε, δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του για να μάθει που βρίσκονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το 15χρονο παιδί του, το οποίο μετά από εισαγγελική εντολή, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός προσκόμισε νωρίτερα την Τετάρτη στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο με το οποίο επικαλείται ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα με ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει. Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα» ανέφερε μπροστά στις κάμερες για τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

Φεύγοντας τόνισε πως «χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.