ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κορινθία: Μυστηριώδης εξαφάνιση 75χρονου από παραλία

Το λιμενικό βρήκε στην παραλία την πετσέτα και τα ρούχα του

Κορινθία: Μυστηριώδης εξαφάνιση 75χρονου από παραλία

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, μετά την καταγγελία για εξαφάνιση ενός 75χρονου άνδρα από την θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο 75χρονος είχε πάει γα μπάνιο με τη σύζυγό του στην περιοχή, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι.

Ενημερώθηκαν άμεσα το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων και από εκείνη την ώρα πραγματοποιείται μεγάλη έρευνα για το εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Το λιμενικό βρήκε στην παραλία την πετσέτα και τα ρούχα του, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος μέχρι αυτή την ώρα.

Στην έρευνα επιχειρούν τα Λιμεναρχεία Κορίνθου, Αγίων Θεοδώρων και Iσθμίων, ένας δύτης από την Κόρινθο, σκάφη της εταιρείας Motor oil, της Διώρυγας Κορίνθου και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά στο σημείο βρίσκονται περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων λιμενικοί, πολίτες και εθελοντές, που πραγματοποιούν έρευνες σε όλη την έκταση της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.