ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κόρινθος: Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ξέφυγαν από το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή της ληστείας παρατημένη στην άκρη του δρόμου

Κόρινθος: Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ξέφυγαν από το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ

Ληστεία υπό την απειλή όπλου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Άργους στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, δύο άτομα που επέβαιναν σε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού εισέβαλαν μέσα στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Οι ίδιοι, απέσπασαν χρηματικό ποσό και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Καταδίωξη από την Αστυνομία στην Κόρινθο

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία με τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να ξεκινούν άμεσα τις έρευνες, σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων. Μετά από ενδελεχή αναζήτηση εντόπισαν τη μηχανή με τα δύο άτομα στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και άρχισαν την καταδίωξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα με τη μηχανή και κατάφεραν να ξεφύγουν. Λίγη ώρα αργότερα μετά τον Ισθμό οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή παρατημένη στην άκρη του δρόμου. Τα δύο άτομα μέχρι και αυτή την ώρα παραμένουν ασύλληπτα. Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.