Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την πρώην σύζυγό του

Μετά την απολογία του, ο 33χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές

Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την πρώην σύζυγό του

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 28χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή Κορινθίας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, μόλις η γυναίκα βγήκε από το σπίτι, την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις πόρτες και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό, νεώ τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο 33χρονος συνελήφθη σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.