ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωπί – Εξαφάνιση Άρτεμις: Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ο φάκελός της – Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων

Ο στόχος των έμπειρων αξιωματικών της Ασφάλειας

Κορωπί – Εξαφάνιση Άρτεμις: Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ο φάκελός της – Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων

Μετά την ανάθεση της υπόθεσης-θρίλερ στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανοίγει νέος κύκλος ερευνών και καταθέσεων με στόχο να βρεθεί η 21χρονη Άρτεμις Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου του 2020 στο Κορωπί. 

Ως τώρα τις έρευνες για τον εντοπισμό της όμορφης κοπέλας, που παραμένει άφαντη εδώ και 17 μήνες, διενεργούσε το Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Όμως ο φάκελος πέρασε πλέον στο Ανθρωποκτονιών, έπειτα από μία σειρά νέων στοιχείων που ήρθαν στο φως και τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, με την οποία ζητάει να καταθέσουν εκ νέου βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των έμπειρων αξιωματικών της Ασφάλειας είναι να καταφέρουν, μέσω ενός νέου κύκλου ερευνών, να βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο τι θα πουν συγκεκριμένα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 21χρονης, που φέρεται ότι γνωρίζουν περισσότερα από όσα είχαν αναφέρει στις πρώτες καταθέσεις τους και θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν σχετικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πάντως, οι γονείς της 21χρονης είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν τις πολυπόθητες απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στο παιδί τους.

Τα ίχνη της 21χρονης -σήμερα- Αρτέμιδας Βασίλη χάθηκαν γύρω στις 14.30 της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην Παιανία για να υποβάλει αίτηση για δουλειά.

Την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, το τηλέφωνό της έκλεισε στη συμβολή των οδών Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε, κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, και από εκείνη τη στιγμή η πορεία της σκεπάστηκε από αδιαπέραστο σκοτάδι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας, είχε δηλώσει πέρυσι τα Χριστούγεννα ότι υπήρξαν δύο μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η Άρτεμις είναι ζωντανή και, μάλιστα, η μία από αυτές ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο αλλοδαπούς σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο του Μεταξουργείου.

Έκτοτε υπήρξαν και άλλες μαρτυρίες για το κορίτσι «φάντασμα», που πολλοί δηλώνουν ότι το είδαν, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πού βρίσκεται.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Βασίλη αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ότι στην οικογένειά του έφτασε η πληροφορία πως η Άρτεμις είναι θαμμένη στην περιοχή Καρελλά, συμπληρώνοντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του έσκαψαν για να τη βρουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.