ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορυδαλλός: Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στη χαράδρα – Είχε συλληφθεί για επεισόδια στη Νίκαια

Το αυτοκίνητο ήταν της μητέρας του η οποία είχε συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Κορυδαλλός: Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στη χαράδρα – Είχε συλληφθεί για επεισόδια στη Νίκαια

Χωρίς δίπλωμα ήταν ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στο Σχιστό Κορυδαλλού τη νύχτα που πέρασε ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε συμπλοκή ατόμων στη Νίκαια κρατώντας ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.

Πρόκειται για έναν νεαρό που τον επόμενο μήνα συμπληρώνει τα 18 έτη της ηλικίας του και από καθαρή τύχη βγήκε ζωντανός μαζί με τους τρεις ανήλικους φίλους του μετά την πτώση του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε γκρεμό 25 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν της μητέρας του η οποία είχε συλληφθεί και αυτή την προηγούμενη ημέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός γεννηθείς το 2005, το βράδυ της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης, συμμετείχε σε συμπλοκή ατόμων στην πλατεία Χαλκηδόνος στη Νίκαια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική της ομάδας ΔΙΑΣ και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του με ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.

Ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων όπως και η 35χρονη μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και με προφορική εντολή εισαγγελέα λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.