Από την «ανάπτυξη» μέχρι το κραχ, μία Τέρνα δρόμος..

Κορυδαλλός: Στο κελί της Ειρήνης Μουρτζούκου η Ιωάννα Γάκα – «Δεν τη θέλουν» οι κρατούμενες

Αντιδράσεις από τις κρατούμενες για τη μεταγωγή της γιατρού – Η επίσκεψη του τραγουδιστή στις γυναικείες φυλακές το 2023

Κορυδαλλός: Στο κελί της Ειρήνης Μουρτζούκου η Ιωάννα Γάκα – «Δεν τη θέλουν» οι κρατούμενες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το κελί της Ειρήνης Μουρτζούκου στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού αναμένεται να πάρει η Ιωάννα Γάκα, μετά τη μεταγωγή της παιδοκτόνου στις φυλακές Ελαιώνα.

Η γιατρός, η οποία έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να μεταφερθεί στον χώρο όπου μέχρι πρόσφατα κρατούνταν η Μουρτζούκου.

Η Γάκα κατηγορείται στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του τραγουδιστή στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια πλασμαφαίρεσης στο ιατρείο της.

Η μεταγωγή της στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των κρατουμένων, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπήρξε διάθεση συγκατοίκησης με τη γιατρό.

Καθοριστικό ρόλο φέρεται να έχει η σχέση που είχαν αρκετές από τις κρατούμενες με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος είχε βρεθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2023.

Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε στον Κορυδαλλό

Ο τραγουδιστής είχε επισκεφθεί τις γυναικείες φυλακές στις 14 Φεβρουαρίου 2023, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, και είχε τραγουδήσει για τις κρατούμενες.

Η υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι γυναίκες είχαν ετοιμάσει πανό και μηνύματα, ανάμεσά τους τα «Μαζώ, για εσένα ζω», «Μαζώ-χτείτε» και «Γιώργο, σε ευχαριστούμε».

@giorgosmazonakisofficial Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023. #MAZW #HautMazw #OsoZwMazw #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok ♬ original sound – Giorgos Mazonakis Official

Ο Μαζωνάκης τραγούδησε στον προαύλιο χώρο, συνομίλησε με τις κρατούμενες και επισκέφθηκε χώρους του σωφρονιστικού καταστήματος. Μάλιστα, εκείνες είχαν ετοιμάσει και γλυκό για τον ίδιο.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει τότε για την εμπειρία του και είχε δηλώσει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ και γίνομαι το πρόσωπο μέσα από τα κάγκελα».

Παράλληλα, είχε στείλει στις γυναίκες μήνυμα ελπίδας, λέγοντας: «Εύχομαι ελευθερία και πίστη στον Θεό».

Η επίσκεψη είχε μείνει στη μνήμη των κρατουμένων, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε περάσει χρόνο μαζί τους και είχε προσπαθήσει να τους προσφέρει μια διαφορετική ημέρα μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Τώρα, μετά τον θάνατό του και την προφυλάκιση της Ιωάννας Γάκα, η πληροφορία ότι η γιατρός θα βρεθεί στον ίδιο χώρο επαναφέρει στο προσκήνιο την επίσκεψη του τραγουδιστή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.