ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: 18χρονος Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονη μέσα στο ΚΥΤ

Την χτύπησε στο κεφάλι και την κοιλιά και προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της

Κως: 18χρονος Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονη μέσα στο ΚΥΤ

Ένας 18χρονος Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει μια 8χρονη μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Πυλί της Κω.

Ο αδίστακτος 18χρονος τρύπωσε ξαφνικά την Παρασκευή στις γυναικείες τουαλέτες του κέντρου, όπου είχε δει να μπαίνει μόνη της η ανήλικη από τη Συρία, την χτύπησε στο κεφάλι και την κοιλιά και προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της, με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Όμως, το κορίτσι άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο Αφγανός να τραπεί σε φυγή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν το 8χρονο κορίτσι να τρέμει από τον φόβο του, ωστόσο εκείνο περιέγραψε με σαφήνεια τον 18χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, αναγνωρίστηκε από την ανήλικη και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.