ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Αλλοδαπή εκβίαζε 46χρονο με γυμνές του φωτογραφίες

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ακολουθήσουν τα ψηφιακά ίχνη της γυναίκας

Κως: Αλλοδαπή εκβίαζε 46χρονο με γυμνές του φωτογραφίες

Μια αλλοδαπή γυναίκα στην Κω εκβίαζε συστηματικά έναν 46χρονο στην Κω, με γυμνές του φωτογραφίες τις οποίες είχε στην κατοχή της από μια βίντεοκλήση που είχαν κάνει στην οποία του ζήτησε να γδυθεί!

Όπως κατήγγειλε το θύμα στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών, η άγνωστη αποθήκευσε το υλικό με το σεξουαλικό περιεχόμενο και απαίτησε να της δώσει 2.500 ευρώ για να μην το διαρρεύσει σε όλες τις επαφές του 46χρονου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Παρ’ όλο που εκείνος διέκοψε την επικοινωνία μαζί της, η άγνωστη εξακολούθησε να τον εκβιάζει με μηνύματα.

Ωστόσο, ο 46χρονος δεν κατέβαλε τα χρήματα που του ζητούσε και υπέβαλε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και εκβίαση σε βάρος αγνώστου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ακολουθήσουν τα ψηφιακά ίχνη της γυναίκας που είχε ανοίξει τον λογαριασμό με στοιχεία D… A…, ώστε να την ταυτοποιήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.