ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: «Μας κίνησε την περιέργεια τα ξύλα σε συγκεκριμένο σημείο» – Τι είπε η εθελόντρια που βρήκε το πτώμα της 27χρονης

Η σορός της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά

Κως: «Μας κίνησε την περιέργεια τα ξύλα σε συγκεκριμένο σημείο» – Τι είπε η εθελόντρια που βρήκε το πτώμα της 27χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. O βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Στο Mega μίλησε κάτοικος της περιοχής στην Κω, η οποία βρηκε την σορό της Αναστάζια.

Το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα. Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Η Θεοδώρα Παναγιωτίδη, μία από τις εθελόντριες που εντόπισαν τη σορό της νεαρής γυναίκας μίλησε στο LIVE NEWS για το πώς εντόπισαν το άψυχο σώμα.

«Μαζί με μία άλλη εθελόντρια της πυροσβεστικής είχαμε ξεκινήσει την έρευνα από το συγκεκριμένο σημείο και καθώς προχωρούσαμε προς τις Αλυκές, βλέπαμε κάποιες συστάδες μέσα στο χωράφι οπότε αρχίσαμε να τα ερευνούμε εξονυχιστικά.

Φτάνοντας στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, κοιτάξαμε περιμετρικά και πίσω υπήρχε μία ντάνα, ένα ύψωμα από στάχυα και ξύλα. Φεύγω εγώ να πάω προς τα κάτω και μένει η άλλη εθελόντρια, η οποία άρχισε να ψάχνει το συγκεκριμένο σημείο.

Με μία πρώτη ματιά, δεν έβλεπες κάτι. Εμάς μας κίνησε την περιέργεια το ότι υπήρχαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο τα ξύλα. Με φώναξε η εθελόντρια και μου είπε πως η δυσοσμία είναι έντονη. Τότε πήγαμε και ξεκινήσαμε να αφαιρούμε τα ξύλα. Όσο περισσότερο βγάζαμε τα στάχυα, τόσο πιο έντονη ήταν η μυρωδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.