ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κως: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος εξετράπη της πορείας του

Κως: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (29.09.2022) όταν ένας 25χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από το ξενοδοχείο που εργάζονταν ως μάγειρας στην Κω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο νεαρός ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο γύρω στα μεσάνυχτα στον δρόμο Ψαλίδι – Κως, λίγο πριν την Μαρίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί  στο νοσοκομείο, όπου άμεσα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.