ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: «Ο επίδοξος βιαστής μου κυκλοφορεί ελεύθερος, θα πάρω εγώ εκδίκηση για την Αναστάζια», λέει η 30χρονη

Η 30χρονη υποστηρίζει ότι ο άνδρας που της έριξε ουσίες στην μπύρα της για να τη βιάσει κυκλοφορεί ελεύθερος

Κως: «Ο επίδοξος βιαστής μου κυκλοφορεί ελεύθερος, θα πάρω εγώ εκδίκηση για την Αναστάζια», λέει η 30χρονη

Έτοιμη να καταθέσει στην αστυνομία για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός άνδρα, 20 μόλις μετρά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια στην Κω, είναι η 30χρονη Μαρία, μία ημέρα μετά τη συγκλονιστική καταγγελία που έκανε για απόπειρα βιασμού.

Η Μαρία λέει πως όταν αποκαλύφθηκε η δολοφονία της Αναστάζια, «πάγωσε», καθώς έβαλε τον εαυτό της στη θέση της 27χρονης και τονίζει ότι ο άνδρας που της έριξε ουσίες στην μπύρα της για να τη βιάσει κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κως: Της έστειλε μήνυμα μετά την καταγγελία

Σύμφωνα με την ίδια, ο νεαρός είχε το θράσος, λίγο πριν της επιτεθεί, να της δώσει τον αριθμό του κινητού του. Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας στο MEGA, δεν δίστασε να της απαντήσει σε μήνυμα που του έστειλε.

«Παίρνω την αστυνομία της Κω, επίσης δεν μου απαντάνε και στα τρία τηλεφωνά. Έστειλα μήνυμα σε αυτόν και έχει μεγάλο θράσος. Του γράφω ότι είναι και η σειρά σου, δεν ξέρω για ποιον λόγο σε αφήνουν έξω με αυτό που μου έκανες και μου απάντησε “δεν φτάνει που σε πήγαμε και στο σπίτι”. Δεν με πήγε αυτός, αυτός έφυγε. Δεν μου είπε καν “τι είναι αυτά που λες είσαι τρελή κοπέλα μου”».

«Είναι κλίκα, ο ένας με ποδήλατο, ο άλλος με μηχανάκι»

Οργισμένη για όσα συνέβησαν, περιγράφει την παρέα των ατόμων που μένει σε αποθήκη στο Ζηπάρι της Κω: «Εγώ τρώω τα σίδερα εδώ και δύο μέρες γιατί είναι έξω αυτός και θα το ξανακάνει, γιατί είναι κλίκα και είμαι σίγουρη αυτή είναι η παρέα, τέσσερα άτομα μαζί, όπως μου είπε σε μία αποθήκη στο Ζηπάρι.

Ο ένας είχε ποδήλατο, ο άλλος μηχανάκι και ο άλλος έχει το σαράβαλο που μου έδειχνε. Καθυστερεί τόσο πολύ η αστυνομία, μπορώ να της δώσω τόσα στοιχεία».

«Το έκανε και σε άλλες»

Η Μαρία έδωσε στη δημοσιότητα την περιγραφή του άντρα που, όπως ισχυρίζεται, της έριξε ουσίες στην μπύρα της για να τη βιάσει. Την πλησίασε με φιλικές διαθέσεις και της παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της παραλίας.

«Περίπου τον θυμάμαι γιατί ήταν σκοτεινά. Είναι ψηλότερος από μένα, εγώ είμαι 1,72, ήτανε γύρω στο 1.80, ήταν γεροδεμένος, δηλαδή είχε τριπλάσια κιλά από μένα, στρογγυλό πρόσωπο, κοντά σγουρά μαύρα μαλλιά και μάτια, δεν ξέρω αν είχε πάρει κάτι άλλα τα μάτια του γυάλιζαν πάρα πολύ», είπε.

Η 30χρονη δηλώνει σίγουρη πως δεν είναι η μοναδική γυναίκα που έζησε τον τρόμο στα χέρια του συγκεκριμένου άντρα, πως δεν έριξε μόνο σε αυτήν ουσίες, άπλα αυτή κατάφερε να γλιτώσει και να ζήσει.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση»

«Θέλω να πάρω εκδίκηση και για την κοπέλα και για τις άλλες κοπέλες γιατί είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, είμαι σίγουρη ότι το έκανε και σε άλλες κοπέλες, είμαι σίγουρη, το έχουνε σύστημα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα που ρίχνουν και η αστυνομία δεν απαντάει», είπε η Μαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 30χρονη ελπίζει να συλληφθεί σύντομα ο άντρας που της επιτέθηκε ώστε να μην προλάβει να κάνει κακό σε άλλη γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.