ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: Όλα δείχνουν δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από τον «μετανάστη» από το Μπαγκλαντές

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης Πολωνής

Κως: Όλα δείχνουν δολοφονία  της 27χρονης Αναστάζια από τον «μετανάστη» από το Μπαγκλαντές

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω συνεχίζεται ωστόσο το ένα στοιχείο μετά το άλλο δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ενώ στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Κλειδί στην υπόθεση και νο1 ύποπτος είναι ένας 32χρονος «μετανάστης» από το Μπαγκλαντές που φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί στις 12 Ιουνίου.

Στοιχείο «κλειδί» που αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο είναι το κινητό της 27χρονης, το οποίο εντοπίστηκε τυχαία λίγο μετά τη μια το μεσημέρι  κοντά στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές από έναν πολίτη, ο οποίος το παρέδωσε στην αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται όντως για τη συσκευή της Αναστάζια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς από το κινητό που εντοπίστηκε έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM, ώστε να μην είναι δυνατόν ο εντοπισμός της τοποθεσίας του.

Τα ίχνη της κοπέλας έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και την είδαν τελευταία φορά να φεύγει με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Όπως αποκάλυψε στο MEGA ένας κάτοικος της περιοχής είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή εκείνο το βράδυ.

 «Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξια, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πως γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις

Το MEGA μάλιστα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.