ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: Πήρε προθεσμία ο Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για την δηλοφονία της Αναστάζια – Απολογείται την Τετάρτη

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης

Κως: Πήρε προθεσμία ο Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για την δηλοφονία της Αναστάζια – Απολογείται την Τετάρτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. 

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώ δεν έχει αλλάξει η κατηγορία εις βάρος και παραμένει αρπαγή ενώ κατά την έξοδό του από τον ανακριτή υποστήριξε πως «δεν έκανα τίποτα»

Ο 32χρονος μέχρι και τη στιγμή που περνούσε το κατώφλι του ανακριτή δεν γνώριζε πως στην περιοχή Αλυκές στην Κω βρέθηκε η σορός της 27χρονης.

Για την ώρα το μόνο που έχει ισχυριστεί ο ίδιος στους αστυνομικούς είναι ότι το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Και αυτό γιατί το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί μόνο από ένα άτομο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω και αυτήν τη στιγμή είναι στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της Αναστάζια στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου.

Την ίδια ώρα, το κινητό της Αναστάζια έχει μπει στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται οι κλήσεις που έγιναν και τα μηνύματα που αντάλλαξε την Δευτέρα, την μέρα που εξαφανίστηκε η αδικοχαμένη 27χρονη.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης

Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια, καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.