ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κοζάνη: 39χρονη αλλοδαπή κατέληξε μετά από επιπλοκές στη γέννα διδύμων

Τα δύο νεογέννητα μωράκια είναι καλά στην υγεία τους

Κοζάνη: 39χρονη αλλοδαπή κατέληξε μετά από επιπλοκές στη γέννα διδύμων

Τραγωδία σημειώθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς μία 39χρονη από την Ινδία, άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια δύσκολης γέννας διδύμων.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή (14/7) και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, ωστόσο, παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και ατονία μήτρας, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη αιμορραγία.

Τα δύο νεογέννητα μωράκια είναι καλά στην υγεία τους, όμως η μητέρα τους διασωληνώθηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου, δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα, ο σύζυγος της 39χρονης γυναίκας κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.