ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κοζάνη: 50χρονος άρπαξε μισό εκατομμύριο από πατέρα και γιο 

Πως εξαπάτησε τους δύο άνδρες

Κοζάνη: 50χρονος άρπαξε μισό εκατομμύριο από πατέρα και γιο 

Πάνω από 520.000 ευρώ κατάφερε να αρπάζει ένας 50χρονος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του ως υπάλληλος εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας και έστησε μια καλοστημένη απάτη σε δύο επιχειρηματίες, πατέρα και γιο, στην Κοζάνη.

Ο άνδρας, που συνελήφθη για απάτη στην Κοζάνη, απέσπασε τμηματικά από τα θύματα το ποσό, με το πρόσχημα πληρωμής παραβόλων και της έκδοσης σχετικών αδειών που αφορούν σε επιχειρηματικά τους εγχειρήματα.

Ο 65χρονος πατέρας και ο 33χρονος γιος του, προχώρησαν σε καταγγελία, λέγοντας ότι από τις 30 Μαρτίου του 2022 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023, ο 50χρονος, μαζί με άγνωστο, μέχρι στιγμής συνεργό του, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, απέσπασε συνολικά 528.761 ευρώ, ποσό που – σύμφωνα με την καταγγελία, προοριζόταν να καταβληθεί στον συνεργό του, με τον οποίο το 65χρονο θύμα είχε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.

Το πιο πρόσφατο τηλεφώνημα μεταξύ των δύο ανδρών έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όπου ο συνεργός του συλληφθέντα ζήτησε επιπλέον καταβολή χρηματικού ποσού, που θα καταβαλλόταν στον 50χρονο, για υποτιθέμενη πληρωμή παραβόλων σχετικά με επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού που ορίστηκε για χθες το πρωί στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ακινητοποίησαν τον 50χρονο και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό που απέσπασε επί τόπου από τον 65χρονο παθόντα, το οποίο και του αποδόθηκε άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.